Till innehållet Till sidfoten To English Till startsidan

Guidning

En auktoriserad guide förgyllar din vistelse!

 

Som auktoriserad Guide i Göteborg och Västergötland berättar Amanda om olika platsers spännande historia, nutid och framtid. Gärna visar hon sina personliga smultronställen och ser till att bjuda på det lilla extra. Till Amandas västsvenska hjärteplatser hör området mellan Vänern och Vättern, Vänerskärgården med Djurö nationalpark, Mariestad och Göta kanal.

Med många års guideerfarenhet och med ett hjärta som slår hårt för Västsverige och hjärteplatser som Göta kanal, Djurö nationalpark, Vänerskärgården och hela området mellan Vänern och Vättern sätter den auktoriserade och nationellt certifierande guiden Amanda Hessle guldkant på din vistelse i Västsverige!

 

På ett personligt och engagerat sätt berättar Amanda inte bara om platsernas oerhört spännande historia, utan också om hur livet på platsen – både nu och då. Lyssna på berättelser som inte står i böckerna, och få ut det lilla extra av ditt besök eller din resa!

 

Amanda är DIN guide och partner och hjälper dig att planera och genomföra just din aktivitet som personalaktiviteter, kundevents och föreningsresor.

Planerar du och ditt företag att bjuda in era kunder, för att visa vad Mariestad och Skaraborg har att erbjuda?
Vill ni med er förening vandra längs med Göta kanal, uppleva Mariestads industrihistoria, vandra i nationalparkerna Djurö eller upptäcka en annan plats i Skaraborg/Västsverige?
Ska ni kombinera årets personal-kick-off med god mat och en spännande aktivitet?

 

Med sig i bagaget har Amanda följande:

20 års erfarenhet från den lokala besöksnäringen och ett stort kontaktnät.
En utpräglad känsla för värdskap och bemötande.
En lokal förankring och ett engagemang för Mariestad och Skaraborg.
Svenska/Skaraborgska, Tyska (som modersmål), engelska och till viss del franska
 

 

Välkommen att höra av dig!

 

Värdskapsbyråns olika verksamheter - samtliga med det goda värdskapet som röd tråd

Läs mer om Värdskapsbyrån!

Öppettider
0702063872 Ring
E-post